PÅSKBREAK

Har haft ett påskbreak här på bloggen. Men ska snart skriva igen. Här har ni lite bilder så länge:


Kommentarer
farmor säger:

Tack för att du skriver så flitigt.Åkte till London 27/3 och kom hem 10.30 idag. Efter att ha packat upp satte jag mig på altanen där jag hade lä och solen är så varm och skön. Behövde det efter London , det var så kallt och blåsigt, små snöflingor dalade ner och kanske solglimt någon minut. Det var riktigt ruggigt, men det var bara att ta på sig det varmaste och ut i vimlet.
Vi har varit på en musical "Singing in the rain" vi åkte sightseeing-buss en dag, där kan man gå av när man vill och kliva på någon annanstans. Vi har varit på marknad på Portobello Road och där var det "knökat" kan man säga och kallt. Vi drack eftermiddagste på ett fint och dyrt hotell och en dag åt vi frukost 40 våningar upp i ett hus och hissen tog 23 sekunder. Häftig utsikt! Tre pubar har vi besökt och på en visades Torino-Napoli 3-5, så det var en sevärd match. Men det är skönt att vara hemma igen.
Marie och pojkarna kom på långfredag och Marie o. Erik har bott här, men de var inte hemma när jag kom hem, de hade åkt till ett badhus i V Frölunda, men kommer tillbaka i kväll. Oliver bor hos Leif och Ulla-Britt. På torsdag blir det fest, då firar vi Leif, som fyller 80 år på söndag. Marie åker tillbaka på lördag. Kramar

2013-04-02 | 17:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback