NOOSA

Tillbaka från fraser Island. Jättefint var det, roligt att åka bil på stranden och i djungeln. Vi badade i en sjö (med massor av kattfiskar i) uppe bland massa sanddyner, vi såg vilda dingos vilket var skoj. 

Idag och igår låg vi på stranden i noosa. Gillar verkligen det här stället. Ikväll ska vi på bio för första gången på länge. Klockan nio börjar första hunger games filmen och klockan tolv går vi på premiären av hunger games 2. Ska bli skoj. 

Imorgon bär det av till 1770. Vi ska surfa och så där. Efter det åker vi till airlie beach och whitsundays. Wiiiiii. Kommentarer
Amanda säger:

Hejsan, vi hör av oss här i kommentarsfältet för att berätta att hårvårdsvarumärket Aussie nu släpper kanske världens kanske härligaste jobb – Aussome Job. Och vi tycker att du ska ansöka!

Kortfattat går jobbet ut på att:
- Vara på plats nere i Australien
- Ta härliga inspirerande Instagrambilder som representerar det härliga Aussie-livet
- Få betalt 15 000 i månaden för att intagramma för Aussies Instagramkonto @aussiehairofficial på deltid! … We know. Sounds too good to be true ;)

Du söker genom att skicka in bilder som representerar dig själv, och bilder som du anser fångar Aussievärldskänslan! All information om hur man ansöker står på Aussies tumblr http://aussiehair.tumblr.com/job.

Och, har du inte möjlighet att söka jobbet själv får du gärna tipsa dina läsare och vänner om tävlingen, kanske kan någon av dem bli the lucky girl:-)!

Hälsar,
Amanda för Aussie

Ps! Sista ansökningsdag är 15 december. Don’t miss out!

2013-11-25 | 14:02:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback