ALOHA

Vi lever och har det bra. Lokal destination är Melbourne. Vi kom hit igårkväll och idag har vi upplevt och tittat på den här staden. Egentligen en ganska tråkig stad men det kan ju ha med vädret att göra som är halvkasst. 

Imorgon ska vi åka till Great Ocean Road vilket är en turistsak som alla gör här. Vi har hört att det ska vara hur fint som helst. På torsdag är det Halloween och då ska vi hänga på ett ställe nedanför vårt boende med våra nyfunna skotska vänner. 

På fredagskväll åker vi till Sydney. Bussresan tar oss 17 timmar och vi är framme på förmiddagen på lördag. Förhoppningsvis får vi några timmar sömn på bussen. Vi ska nämligen träffa Lina och Sara i Sydney. Tror dom läst min blogg (och jag deras) sen jag åkte som au pair i januari. Skulle varit sjukt roligt att träffa dom där. 

Vi har även skaffat oss ett busspass som tar oss från Sydney till cairns. Man bokar dagen innan man vill åka så hoppar man på bussen och hoppar av vart man vill typ. Väldigt praktiskt. 

Nu ska vi sova för vi ska upp klockan sex. Kvart över sju rullar bussen mot turen vi ska göra. Så förväntansfull! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback