SNORKELDAG

Sitter på våran uteplats nu och spelar kort. Så sjukt tråkigt att spela när man bara är två. Förslag är aldrig fel, tack. 

Idag åkte vi ut med en båt till en ö som jag glömde namnet på igen. Bra jobbat. Den var iallafall öde och man snorklade runt där. Såg det vi såg på gilli typ med undantag för två rejäla fiskar. Guiden var väldigt skum också så mycket tid gick åt till att förstå sig på honom. 

Imorgon ska vi upp fem för att åka ut och kolla på delfinerna. Beroende på hur trötta vi är efter det så kanske vi åker till en varm källa (så heter det väl på engelska??). 

På söndag ska vi bort från den här hålan. Tack gode Gud. Då står vattenfallet gitgit, templet vid en sjö och lite annat på schemat. Slutdestinationen blir Ubud. Risfält, tempel och andra kulturella saker. Bilder lovas hehe....

Kommentarer
Jessooo säger:

"Så heter det väl på engelska"??? Du skriver ju på svenska eller va??? Haha!!

2013-10-04 | 20:18:11
Sara säger:

SV: Har skrivit ett litet inlägg nu där jag berättat lite mer :)Är inte ledsen över att jag ska åka, utan lämna alla, haha! Förresten, du (eller ni) verkar ha det alldeles fantastiskt på er resa! :D Njut! Kram!

2013-10-04 | 23:12:37
Bloggadress: http://saraasworld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback